Thai Massage

Thai Massage is de traditionele massage volgens de traditie van de tempel van Wat Pho.

Deze bestaat voornamelijk uit het duwen en trekken van de spieren om deze los te maken en de doorbloeding te verbeteren. Dit is vooral aan te raden bij spierpijn of na zware inspanning. Deze massage heeft een helende werking.

30 Min = 50€        60 Min = 80€

 

 

Oil Massage

De Olie massage is een zachtere en meer ontspannende massage. Het lichaam wordt met olie ingesmeerd en zachtjes gemasseerd.

Ideaal om na een drukke dag tot rust te komen en te genieten van de sensuele aanrakingen van de masseuse.

30 Min = 50€        60 Min = 80€

 

 

Erotic Massage

De erotische massage is een body to body oliemassage. Body to body is het masseren door naakte lichamen die sensueel over elkaar glijden

Hierbij gebruikt de masseuse, naast haar handen ook haar volledige lichaam, om je een zachte en sensuele massage te geven.

De meer intiemere sfeer van huid op huid contact met de warme olie maken dit tot een uiterst erotische ervaring. De zachte aanrakingen en het gevoel van een naakt lichaam dat over je glijdt bouwen langzaam de spanning op tot het punt van de ultieme ontspanning.

Een aanrader als je jezelf eens lekker wil laten verwennen en je volledig tot rust wil komen.

30 Min = 50€        60 Min = 80€

 

 

Nuru Massage

De Nuru Massage is de ultieme body to body massage voor wie van glibberen en glijden houdt.

De Nuru Gel is een gel op waterbasis, gemaakt van zeewier. Deze gel is zowel kleur- geur- als smaakloos. Nuru is zowat het meest glibberige product dat er bestaat en geeft een koele maar uiterst opwindend gevoel op de huid. Bij het over elkaar glibberen en glijden van de naakte lichamen geeft de Nuru je een sensationeel glad en erotisch gevoel, het is net of heel je huid een erogene zone is.

60 Min = 130€        90 Min = 170€


Tantra: 

Opwinding en ontspanning tegelijk.

Bij een tantra massage ligt U ontspannen op bed, terwijl de erotische masseuse op zoek gaat naar uw meest erogene plekjes.  Ze gebruikt haar hele lichaam om U zowel lichamelijk als geestelijk te beroeren.  Door de speciale massagetechnieken komt U dicht bij een hoogtepunt, maar wordt dit ook steeds weer uitgesteld.  Dit spel van opbouw en afbouw prikkelt lichaam en geest.  Daardoor is het uiteindelijke hoogtepunt extra intens.

60 Min = 110€  


 


Massage & bad service: 

We willen U nu ook doen kennismaken met onze “Massage en Bad-service”. Samen met de dame van uw keuze in bad..wassen, spelen, kussen.. om dan te eindigen met een heerlijke massage.


 60 Min = 100        90 min = 140€